Hvad er WorkMe ?

Et fællesskab hvor vi sammen opdager og udforsker
den digitale verden.


Vil du udforske og mestre noget på en computer?

Leder du efter at udvikle dine færdigheder?

MePlatform kan give dig en god indflyvning til en ny branche. Du vil lande sikkert på begge ben, vi tager nemlig hånd om indlæring, opkvalifikationer og vedvarende motivation. Sæt dig ind i et nyt område, skift mindset og opbyg viden fra bunden. Vi hjælper dig med hvor du skal starte, så du er bedre rustet til arbejdsmarkedet.

På MePlatform er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud. Derfor bruger vi avatars som profilbilleder. Der er mere fokus på dine mål, dine ambitioner og rejsen dertil.

Vi kan udvikle vores kompetencer og færdigheder på mange forskellige måder. Men der mangler et sted hvor alle kan finde de forskellige måder og hvor der er vejledning til en alt efter ens egne ønsker.

Gennem begreber kan du lære en eller flere af de mange brancher, i den digitale verden. Her kan du nemt få et indtryk om den verden er noget for dig eller om du skal gå ind i en af de andre brancher. Dvs. her kan du få lov til at snuse lidt til forskellige dele af den digitale verden, gennem læringsvideoer, artikler eller andre anbefalinger folk mener det er bedst at kende til.

Vi har samlet de værktøjer som er et "must know" inden for sin respektive branche. Det er altid svært at finde hoved og hale i hvor man skal starte, eller hvor man kan sætte ind, dét kan vi hjælpe dig med her.